Guided road cycling tours

Meerdaagse Etappereizen

Doorkruis de mooiste regio’s van de Alpen onder professionele begeleiding tijdens onze etappereizen.


Zowel ritten, begeleiding als overnachtingen worden tot in de puntjes geregeld. U moet enkel fietsen en genieten van de steeds veranderende omgeving.


De reizen in ons aanbod doorkruisen enkele van onze favoriete regio’s zoals de Dolomieten, de Italiaanse Alpen en de Zwitserse Alpen rondom Andermatt-Grindelwald.


Andere trajecten zijn mogelijk. Contacteer ons dan voor een voorstel op maat. 

Inclusief

 • 5 uitdagende ritten, aan te passen aan verschillende niveaus

 • 6 overnachtingen half pension + middaglunch

 • Volgwagen voor mechanische assistentie,
  bevoorrading en bagagevervoer

 • Briefing pack met info over de ritten, profielen
  & GPX-files 

Praktisch

 • Wij organiseren onze etappereizen op aanvraag tussen 25 juni en 24 september.

  • Boekingen voor groepen : Wenst u deel te nemen met een groep van minstens 6 personen, geef ons dan de week van uw voorkeur door en wij laten zo snel mogelijk weten of deze nog beschikbaar is.


  • Individuele inschrijvingen (of groepen van minder dan 6 personen) kunnen aansluiten bij de Dolomietenronde van zaterdag 13 augustus tot en met zaterdag 20 augustus.

Vanuit Innsbruck banen we ons een weg richting de legendarische Passo dello Stelvio. We blijven 1 dag in Bormio voor een rondje Gavia – Mortirolo. Op de terugweg nnar Innsbruck pakken we nog de prachtige Kühtai-pas mee.

Wat ons betreft de allermooiste steek in de Alpen. De karakteristieke rotsformaties rondom Corvara in Badia en Cortina d’Ampezzo vormen de achtergrond voor legendarische beklimmingen als de Passo di Pordoi, de Passo di Giau en de Tre Cime di Lavaredo. Ontdek ze met ons tijdens deze schitterende vijfdaagse met start en aankomst in Bolzano.

Het pittoreske Luzern, gelegen aan het Vierwoudstedenmeer, is de start- en aankomstplaats voor deze schitterende 5-daagse tocht door de Zwitserse Alpen. De hoogtepunten volgen elkaar in een snel tempo op tijdens deze tocht : de prachtige Furkapas die ons langs de Rhonegletsjer voert, de Sankt Gotthardpas die we beklimmen langs de oude Tremola-pasweg. En het mooist houden we tot het laatst. Tussen Grindelwald en Meiringen ligt de Grosse Scheidegg, een verborgen parel in de schaduw van de Jungfrau. Mooier dan dit wordt fietsen in de bergen niet.

Prijzen

 • 6 overnachtingen, 5 dagen fietsen………………………€ 890

Booking

BOURG SAINT MAURICE • FRANCE

Blog